Craftnite IO

📅27.09.2020, jucat de: 1856 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Craftnite IO?

Ne bucuram sa va revedem astazi aici pe site-ul nostru, unde aducem un nou joc online de baieti din categoriile de jocuri IO, jocuri Fortnite si jocuri Minecraft, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece este un nou joc de aventura si de indemanare.

Acesta poate sa fie jocul vostru preferat Minecraft aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Steve Minecraft sa ajunga sa castige aceasta noua provocare pentru copii folosind tastele A, S, W, D pentru a va misca si MOUSE-ul pentru a schimba camera si pentru a face diferite actiuni.

Pentru ca este un joc 3D Fortnite online intr-o lume Minecraft, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Steve Minecraft sa isi gaseasca toti inamicii, deoarece este un joc IO si multiplayer, in care trebuie sa va miscati in harta Miencraft pentru a va gasi inamicii si pentru ai distruge inainte ca acestia sa faca acelasi lucru si sa castige in detrimentul vostru.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece nu va fi usor deloc si trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi ciocanele si topoarele specifice in jocurile Minecraft 3D pe post de arme, iar voi dragi prieteni puteti sa terminati acest joc IO online Fortnite cu cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

Craftnite IO

Cum se joaca Craftnite IO?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele A, S, W, D.