Slime vs Ninja

📅27.09.2020, jucat de: 674 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Slime vs Ninja?

Slime vs Ninja este cel mai nou joc de baieti pe care il puteti incerca aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii il puteti incerca si pe telefon si pe tableta online, astfel incat sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp sa aveti o gramada de puncte.

Nu va fi usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati personajul ninja sa ajunga cat mai departe si sa reuseasca sa acumuleze cat mai multe puncte distrugand toate personajele slime de pe ecran.

Acesta este un nou joc online de indemanare, in care folosind MOUSE-ul, o sa puteti sa setati tinta si locul in care personajul ninja va arunca cu fiecare stea ninja pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa aveti cele mai multe puncte reusind sa distrugeti slime-ul inainte ca acesta sa ajunga la finalul ecranului.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca stelele voastre ninja sunt limitate mai ales la inceputul nivelului, iar slime va avea mai multe vieti. Veti vedea un numar langa fiecare slime, astfel ca trebuie sa loviti fiecare slime cu stele ninja de foarte multe ori pentru a reusi sa le distrugeti.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa aruncati cu stelele ninja astfel incat sa loviti mai multi slime dintr-o lovitura sau chiar si acelasi slime de mai multe ori cu o lovitura, astfel o sa puteti sa ii distrugeti si sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Slime vs Ninja

Cum se joaca Slime vs Ninja?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.