Misiunea Zombie 5

📅18.09.2020, jucat de: 1413 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Misiunea Zombie 5?

Ne bucuram sa va revedem dragi copii aici pe site-ul nostru, unde toate jocurile in 2 jucatori sunt extrem de interesante, iar astazi va asteptam alaturi de Misiunea Zombie 5, un nou joc online de aventura si cu impuscaturi in care o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta este un nou jo online de aventura, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa distrugeti cat mai multe personaje zombie, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa va miscati pe harta cu cei doi jucatori din proovcare si sa vedeti cum in cel mai scurt timp puteti sa terminati fiecare nivel cu cel mai mare punctaj.

Trebuie sa va miscati pe harta cu player 1 si player 2 astfel incat sa gasiti fiecare zombie pe care trebuie sa il distrugeti, iar pentru asta va trebui sa folositi tastele SAGETI si tastele A, S, W, D. Pentru a acumula cat mai multe puncte, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa va impuscati inamicii zombie.

O sa vedeti ca trebuie sa pastrati distanta fata de zombie pe toata durata jocului, deoarece daca se apropie prea tare de voi, acestia va pot lovi sau musca, iar viata voastra va avea de suferit. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti mereu sa ii impuscati pe zombie care sunt cei mai apropiati de voi si o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj.

Diferite alte jocuri cu impuscaturi si jocuri cu zombi vor fi gata sa apara pe site-ul nostru, iar toti baietii pot lupta sa salveze planeta de o invazie zombie in multe alte jocuri in 2 jucatori. Distractie placuta!

Misiunea Zombie 5

Cum se joaca Misiunea Zombie 5?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.