Printese Neinvitate la Petrecere

📅16.09.2020, jucat de: 1544 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Neinvitate la Petrecere?

Ne bucuram sa va revedem dragi prieteni aici pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca am adus o noua provocare fashion, iar voi o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney, care isi doresc sa participe la cea mai noua petrecere de pe site-ul nostru.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa va intalniti alaturi de printese precum Anna, Moana si Elsa dar si cu papusa Barbie. Aceste fete nu au fost invitate la petrecere, insa isi doresc sa mearga neinvitate.

Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece este un nou joc fashion, in care fetele isi doresc sa arate cat mai bine. Voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajutati fiecare personaj sa isi gaseasca rochii elegante, rochii de petrecere, machiaje dar si coafuri si accesorii extrem de interesante pe care voi sa le vedeti aici pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti cum veti avea un banc de machiaj plin de culori, plin de produse de machiat pentru gene, pentru ploape, pentru obraji si pentru ochi, pe care sa le folositi cu mouse-ul si sa vedeti cum o sa reusiti sa creati unul dintre cele mai interesante seturi de machiaje de petrecere pentru Barbie, Elsa, Anna si Tiana.

Veti vedea cum o gramada de diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si o sa vedeti ca fetele de pe site-ul nostru vor avea nevoie de o gramada de alte vestimentatii si machiaje dar si coafuri care sa se potriveasca cu evenimentul pe care il viziteaza. Distractie placuta!

 

Printese Neinvitate la Petrecere

Cum se joaca Printese Neinvitate la Petrecere?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.