Printese Excursie in Safari

📅09.02.2020, jucat de: 554 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Excursie in Safari?

Pregatim astazi un nou joc Disney cu printese, in care o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney care au nevoie de ajutorul vostru. Astazi, am pregatit pentru voi jocul Printese Excursie in Safari, un joc pentru fete de imbracat, in care o sa vedeti ca fetele vor avea nevoie de haine speciale de imbracat in safari.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni o sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare dintre cele patru printese sa arate cat mai bine. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum Elsa si Anna din Regatul de Gheata, Rapunzel dar si Belle din Frumoasa si Bestia sunt chiar aici pe site-ul nostru, pentru a fi siguri ca o sa se distreze in aceasta noua excursie.

Fiecare printesa Disney isi doreste sa arate intr-un mod diferit in acest joc de imbracat, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite. Printesa Belle din Frumoasa si Bestia isi doreste sa aiba o vestimentatie cat mai fashion, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii gasiti o mica rochita safari pe care sa o poarte alaturi de esarfe, accesorii dar si coafuri noi, lucru care o sa o faca una dintre cele mai dragute printese Disney.

Elsa si Anna mereu incearca sa se asorteze fiind singurele printese Disney de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca acestea isi doresc astazi sa arate ca mici animalute pe care le puteti intalni chiar si in safari. Nu o sa fie usor, deoarece trebuie sa le alegeti un filtru ca pe Instagram dupa ce le veti gasi haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care surorile Frozen sa le poarte in excursia din safari.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate, iar voi o sa vedeti ca Rapunzel va incepe sa isi gaseasca haine, machiaje, coafuri si accesorii, insa pentru asta trebuie sa ii gasiti camasi cu design safari, pantaloni verzi, bocanci de teren offroad dar si machiajele cele mai interesante de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printese Excursie in Safari

Cum se joaca Printese Excursie in Safari?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.