Simulator de Taxi Nebun

📅03.09.2020, jucat de: 2784 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator de Taxi Nebun?

Toti baietii de pe site-ul nostru ajocuri.ro, vin pentru a gasi unele dintre cele mai interesante jocuri 3D de baieti, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare online cu masini si taxiuri numit Simulator de Taxi Nebun.

In acest joc online pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va ajutati fiecare client sa ajunga la destinatie intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa fiti soferi de taxi 3D intr-un oras foarte aglomerat, insa o sa ajungeti si in locuri offroad, unde drumurile sunt mai proaste.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa tineti sub controla maxina de taxi 3D pe toata durata acestui joc pentru copii, astfel ca folosind tastele A, S, W, D trebuie sa conduceti cat mai repede si cat mai atent posibil, astfel incat sa reusiti sa va duceti al final fiecare client si sa ajungeti la destinatie inainte ca timpul sa expire.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa fiti cei mai buni soferi de taxi de pe site-ul nostru, ceea ce se va intampla doar daca aveti o gramada de curse si daca reusiti sa vedeti cum puteti sa nu faceti nici un accident, lucru care o sa va aduca o gramada de bani si de puncte. Distractie placuta!

 

Simulator de Taxi Nebun

Cum se joaca Simulator de Taxi Nebun?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.