Tren Taxi

📅26.04.2020, jucat de: 1828 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tren Taxi?

Jocul Tren Taxi este unul dintre cele mai interesante jocuri de baieti de astazi de pe site-ul nostru, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti cat mai departe cu fiecare trenulet pe care o sa il controlati.

Acesta este un joc cu trenuri, in care trebuie sa fiti foarte atenti la fiecare miscare pe care o faceti, deoarece dragi prieteni chiar daca o sa fiti taxi cu trenuri, voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte pornind fiecare tren in momentul potrivit pentru a va termina cursa cu un final bun si fara nici un accident.

Trenurile din fiecare nivel vor avea o culoare diferita pentru a le putea trimite pe sinele de tren in momentul potrivit. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa terminati aceasta noua provocare si o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

Voi dragi copii trebuie sa controlati plecarea tuturor trenurilor din fiecare nivel la momentul oportun, astfel incat in momentul in care sinele de tren se vor intersecta, trenurile pe care voi le-ati pornit nu vor face accident. Odata ce fiecare tren isi face prima parte a traseului complet, o sa vedeti ca nivelul va fi terminat si puteti sa treceti la celelalt nivel, care va avea un traseu mai dificil si cu mai multe trenuri.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 de indemanare, jocuri taxi sau jocuri cu trenuri pentru copii pe care le puteti juca gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Tren Taxi

Cum se joaca Tren Taxi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.