Printesa Nebunie la Mall

📅25.08.2020, jucat de: 578 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Nebunie la Mall?

Unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare de imbracat din categoria de jocuri cu Moana, in care o sa vedeti ca printesa Disey va avea nevoie de ajutorul vostru sa mearga in mall si sa faca o gramada de cumparaturi.

In acest joc online de fete, o sa vedeti ca Moana vrea sa mearga la mall, unde impreauna va trebui sa ii gasiti unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne accesorii, haine, machiaje si coafuri pe care sa le poarte pe viitor in jocurile cu Moana de pe site-ul nostru.

Pentru a va juca jocul, o sa vedeti ca aveti nevoie de mouse sau il puteti incerca si pe telefon si pe tableta online. Alaturi de Moana, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti crea unele dintre cele mai dragute vestimentatii, astfel ca trebuie sa cumparati o gramada de bluze, o gramada de camasi, tricouri sau chiar si fuste si rochii pe care sa le asortati, astfel incat Moana sa fie una dintre cele mai moderne printese de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca printesa Disney va avea nevoie si de diferite alte tipuri de coafuri pe care sa le asorteze cu noua sa infatisare, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o coafati si sa o machiati in diferite culori si modele speciale.

Printesa voastra preferata se va intoarce pe ajocuri.ro, si o sa aduca in continuare diferite alte provocari fashion pe care voi sa le indepliniti alaturi de Moana si de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Printesa Nebunie la Mall

Cum se joaca Printesa Nebunie la Mall?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.