Printese Relaxare la Piscina

📅29.04.2020, jucat de: 795 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Relaxare la Piscina?

Un nou joc online pentru fete este gata sa apara pe ajocuri.ro, unde dragi copii voi o sa va puteti distra alaturi de patru printese Disney care iubesc vara, astfel ca acum ca este cald afara au hotarat sa stea la piscina si sa se relaxeze.

Aceasta relaxare nu vine usor insa, deoarece o sa vedeti ca cele patru printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru o zi relaxanta la piscina. Printesele alaturi de care o sa va jucati astazi sunt Moana, Ariel din Mica Sirena, si surorile Frozen, Elsa si Anna. Aceste fete isi doresc sa imbrace noi costume de baie si sa aiba una dintre cele mai dragute piscine de pe site-ul nostru.

In acest joc, o sa vedeti ca vor fi cinci nivele diferite, in care fiecare printesa va avea nevoie de o schimbare de vara, in care sa se imbrace cu un nou costum de baie, iar ultimult nivel va fi unul de decorat, in care trebuie sa gasiti decoratii, umbrele si jucarii de apa pe care printesele Disney sa le aiba la piscina, iar voi o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum aceste fete vor arata foarte bine si se vor relaxa dupa o zi la piscina.

Printesele au stiluri diferite de imbracat chiar si la costume de baie, iar prima dintre fete va fi Ariel, care o sa vedeti ca isi doreste sa aiba un costum de baie de sirena, care sa o faca foarte frumoasa. Trebuie sa fiti creativi, deoarece fiecare printesa Disney, atat Ariel, Anna, Elsa cat si Moana vor avea nevoie de tipuri diferite de costume de baie, cat mai dragute, elegante si la moda dar si de culori diferite pentru a fi o zi relaxanta si plina de culoare la piscina.

Trebuie sa treceti si la ultimul nivel, in care dragi copii o sa vedeti cum puteti sa decorati intreaga zona de piscina pentru a fi una dintre cele mai dragute piscine. cu o gramada de decoratii precum umbrele colorate, sezlonguri dar si colaci de diferite marimi, forme de animale si culori cat mai aprinse. Distractie placuta!

 

Printese Relaxare la Piscina

Cum se joaca Printese Relaxare la Piscina?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.