Salonul de Unghii al Printeselor

📅19.05.2021, jucat de: 684 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salonul de Unghii al Printeselor?

In continuare pe site-ul nostru suntem bucurosi sa va aducem in prim-plan unul dintre cele mai tari jocuri cu printese Disney pe care le-am avut pe site-ul nostru in ultima vreme, joc intitulat Salonul de Unghii al Printeselor, despre care iti vom spune tot ce trebuie sa stii chiar acum si aici!

Picteaza unghiile printeselor Disney chiar acum!

Tu vei lucra la salonul preferat al unor printese precum Cenusareasa, Ariel, si Anna, si tu ai sansa sa le faci manichiura oricum iti doresti, avand posibilitatea de a modifica fiecare unghie in parte diferit de celelalte noua.

Vei putea sa le pictezi in culoarea dorita, poti sa adaugi diferite modele ca sa faci aspectul lor mai interesant, si poti chiar si sa le faci sa straluceasca, daca iti doresti.

Incearca toate variantele disponibile, pentru ca doar experimentand cu diferitele cosmetice din trusa ta vei putea face manichiura perfecta pentru fiecare dintre printese.

Distractie placuta iti dorim, si te invitam cu mare drag sa incerci si alte jocuri pentru fete ale site-ului nostru, nu vei regreta nicio clipa!

Salonul de Unghii al Printeselor

Cum se joaca Salonul de Unghii al Printeselor?

Folositi mouse-ul.