Barbie Salon de Manichiura

📅13.05.2020, jucat de: 1175 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Salon de Manichiura?

Va aducem dragi copii astazi un nou joc online de fete si de coafat, in care sa va jucati alaturi de printese Disney precum Elsa sau papusi precum Barbie, care au mare nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine.

O sa vedeti ca astazi, buna voastra prietena Barbie are un salon de manichiura, iar voi o sa o ajutati pe papusa Barbie sa aiba unele dintre cele mai dragute modele de unghii si o manichiura cat mai ingrijita pentru ca printesele din acest salon sa vina din ce in ce mai des. Toate actiunile din acest joc pentru fete vor fi facute folosind mouse-ul.

Printesa Elsa din Regatul de Gheata este primul client din salonul de manichiura a papusii Barbie, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc pentru fete, in care trebuie sa folositi mouse-ul pentru a selecta cele mai dragute modele de unghii, culori speciale dar si accesorii extrem de interesante pe care Barbie le are deja pregatite in salonul vostru.

O sa vedeti ca papusa Barbie doreste sa arate cat de interesant este salonul vostru de machiat, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi. Printesa Elsa doreste sa arate cat mai bine, iar manichiura sa este foarte importanta. Trebuie sa folositi mouse-ul, sa gasiti modelele de unghii pentru printesa Disney si trebuie sa faceti tot posibilul ca o sa gasiti si culori si un design special pentru Elsa iar unghiile si manichiura sa vor fi extrem de dragute. Distractie placuta!

 

Barbie Salon de Manichiura

Cum se joaca Barbie Salon de Manichiura?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.