Surori Seara Amuzanta

📅10.09.2020, jucat de: 676 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surori Seara Amuzanta?

O sa intalniti astazi dragi copii aici pe site-ul nostru un nou joc de fete cu printese Disney, in care o sa vedeti ca personajele principale sunt Rapunzel din Tangled si surorile din Regatul de Gheata, sau filmul Frozen 2, Elsa si Anna.

In acest nou joc online pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale isi doresc sa se distreze de minune intr-o seara ca surorile sau ca fetele, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati sa se imbrace cat mai comod si cat mai dragut si sa faceti diferite activitati impreuna.

Cele trei printese Disney au pregatit diferite joculete, primul dintre ele fiind clasicul invarte sticla, insa o sa vedeti ca nu este un joc obisnuit. Veti avea in jocul invarte sticla trei nivele diferite, pe care o sa le faceti ajutandu-le pe printesele Disney sa arate cat mai bine, astfel ca un nivel este de coafat, unul de imbracat si unul cu manichiura, iar voi o sa le faceti pe fiecare pentru ca fetele sa aiba o seara ca surorile extrem de interesanta.

Fiecare nivel este diferit, insa o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca fiecare, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe cele trei printese Disney sa termine nivelul unde se opreste sticla. Daca veti opri sticla pe nivelul de coafat, Elsa va trebui sa isi faca o noua coafura de regina Frozen.

Daca sticla se opreste pe nivelul de imbracat, printesele Disney vor dori sa le gasiti diferite vestimentatii dragute si comode, iar daca se opreste pe manichiura, folosind mouse-ul, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati unele dintre cele mai interesante si frumoase modele de unghii pentru cele trei printese. Distractie placuta!

 

Surori Seara Amuzanta

Cum se joaca Surori Seara Amuzanta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.