Mineblox de Colorat pentru Copii

📅23.08.2020, jucat de: 1118 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mineblox de Colorat pentru Copii?

Foarte multe jocuri Minecraft sunt deja disponibile aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit o super provocare Minecraft numita Mineblox de Colorat pentru Copii, in care o sa intalniti o gramada de imagini noi cu Steve Minecraft si diferite alte personaje din jocul Minecraft 3D online.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un super joc Minecraft, in care va puteti distra extrem de mult, deoarece am pregatit pentru voi sase imagini diferite cu personaje si cu obiecte Minecraft, pe care voi trebuie sa le colorati.

Intreg jocul este unul de creativitate, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum puteti sa folositi mouse-ul si sa treceti la pasul urmator, care este sa va selectati o imagine Minecraft pe care o doriti in alb si negru, dupa care sa incepeti sa va alegeti culorile preferate si sa le folositi in aceasta noua imagine de pe site-ul nostru.

Suntem siguri ca o sa va distrati deoarece o sa vedeti o imagine cu un caine Minecraft, o imagine cu Steve Minecraft cu un topor in mana, o imagine cu Steve Minecraft in care acesta se plimba, o imagine cu un paianjen Minecraft, o rata Minecraft si un zombie Minecraft, astfel ca trebuie sa folositi culori diferite si sa faceti ca aceste imagini sa fie unice si sa vedeti cat de bine puteti sa colorati. Distractie placuta!

 

Mineblox de Colorat pentru Copii

Cum se joaca Mineblox de Colorat pentru Copii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.