Printese Petrecere in Vacanta de Vara

📅11.08.2020, jucat de: 560 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Petrecere in Vacanta de Vara?

Cele mai dragute printese Disney vin aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit pentru voi o super provocare, in care printesele isi doresc sa arate cat mai bine si sa aiba o petrecere de vara pe cinste.

In acest joc online de fete, voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit pentru voi o super provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care printesele Disney isi doresc sa arate cat mai bine, deoarece urmeaza sa aiba o super petrecere de vara la care si voi puteti sa participati.

O sa va intalniti alaturi de Elsa si Anna din Regatul de Gheata, Ariel din Mica Sirena si Rapunzel sunt personajele principale din aceasta noua provocare, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati unele dintre cele mai dragute vestimentatii de vara pe care fetele sa le poarte la petrecere.

Chiar daca nu este usor deloc, printesele isi doresc sa arate cat mai bine, astfel ca o sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa reusiti sa alegeti fiecare haina de vara din dulapurile acestora. Costumele de baie sunt principalele din acest joc, iar voi o sa vedeti cum puteti sa gasiti culorile si modelele potrivite pentru fiecare printesa in parte.

Veti gasi o gramada de alte jocuri 2020 pentru fete pe care o sa le intalniti aici pe site-ul nostru si o sa vedeti ca am pregatit o noua serie de jocuri pentru copii pe care voi o sa le vedeti si pe care sa le jucati gratuit si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printese Petrecere in Vacanta de Vara

Cum se joaca Printese Petrecere in Vacanta de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.