Printesa Fashion Trend Vintage

📅15.11.2020, jucat de: 727 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Fashion Trend Vintage?

Jocul online Printesa Fashion Trend Vintage apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca trei printese Disney au mare nevoie de ajutorul vostru astfel incat in cel mai scurt timp, sa isi schimbe stilul vestimentar cu haine vintage.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati acest nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii vintage pe care printesele Disney sa le poarte.

Este timpul sa stiti si cu cine o sa va jucati astazi, deoarece printesele Moana, Ariel din Mica Sirena si Elsa din Regatul de Gheata vor fi personajele principale, iar ele isi doresc sa poarte vestimentatii fashion vintage dintre cele mai dragute, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi pentru a face alegerile potrivite.

O sa vedeti ca printesele Disney isi doresc sa arate foarte bine, astfel ca trebuie sa le gasiti rochii vintage, ceea ce inseamna ca fiecare rochie pe care o alegeti atat pentru Elsa, Ariel sau Moana va avea diferite modele cu dungi, buline sau imprimeuri florale pe care printesele sa le asorteze cu bijuterii, machiaje si coafuri vintage.

Trebuie sa vedeti cum fiecare printesa Disney va avea o vestimentatie vintage cat mai eleganta si cat mai draguta, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Printesa Fashion Trend Vintage

Cum se joaca Printesa Fashion Trend Vintage?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.