Printesa Povestea din Bucatarie Tort Aniversar

📅08.03.2020, jucat de: 852 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Povestea din Bucatarie Tort Aniversar?

Foarte multe jocuri Frozen 2 sunt deja prezente aici pe site-ul nostru, iar printesele din aceasta poveste sunt din nou astazi aici pe site-ul nostru alaturi de jocul online Printesa Povestea din Bucatarie Tort Aniversar, in care Anna este personajul principal si vrea sa fie cat mai draguta si un bucatar cat mai bun.

Astazi, o sa vedeti cum printesa Disney va avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, insa pentru asta trebuie sa fiti foarte creativi si bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum printesa Anna va avea nevoie de o vestimentatie pentru o petrecere aniversara dintre cele mai dragute si cele mai moderne, dupa care trebuie sa va apucati sa gatiti cel mai delicios tort aniversar.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, alaturi de printesa Anna o sa reusiti sa incepeti sa vedeti cum o sa reusiti ca folosind mouse-ul sa creati un machiaj dintre cele mai moderne, o coafura noua dar si haine si accesorii pentru printesa voastra preferata. O sa vedeti ca pentru fiecare provocare, o sa aveti un nivel singur pentru a fi siguri ca o sa faceti alegerile potrivite. Trebuie sa selectati o rochie moderna in sa trebuie sa fie una speciala, cu iconite cu torturi, briose, prajituri sau alte tipuri de dulciuri.

Alaturi de aceasta rochie moderna noua si frumoasa, voi trebuie sa asortati cate o noua coafura moderna, dar si machiaje dragute pe care fetele sa le poarte aici pe site-ul nostru. Voi trebuie sa faceti alegerile potrivite pentru printesa Anna, astfel incat sa fie pregatita pentru noua petrecere aniversara de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca printesa Disney trebuie pe urma sa gateasca un tort delicios si care sa arate cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul, o sa reusiti sa selectati toate ingredientele care sunt lapte, oua, faina, ciocolata si vanilie. Odata ce aveti toate ingredientele pregatite, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le gatiti si sa aveti un tort delicios. Distractie placuta!

 

Printesa Povestea din Bucatarie Tort Aniversar

Cum se joaca Printesa Povestea din Bucatarie Tort Aniversar?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.