Printesa Trend cu Picturi pe Fata

📅05.12.2020, jucat de: 769 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Trend cu Picturi pe Fata?

Foarte multe jocuri Disney apar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta. Astazi, am adus un nou joc Disney numit Printesa Trend cu Picturi pe Fata.

Acesta este un nou joc online cu printese Disney, in care o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa creati cele mai dragute si cele mai moderne coafuri, machiaje dar si picturi pe fata pentru fiecare printesa in parte.

Veti vedea cum astazi, am adus o super provocare de fete, in care o sa va intalniti alaturi de printese precum Belle din Frumoasa si Bestia, Rapunzel din Tangled dar si cu Elsa si Anna din Regatul de Gheata, care vor dori sa arate cat mai bine si sa fie cat mai dragute.

Pentru asta, printesele Disney au nevoie de ajutorul vostru sa isi creeze o gramada de picturi pe fata care sunt in trend de Craciun, iar voi trebuie sa fiti foarte creativi si sa folositi MOUSE-ul sa luati fiecare culoare pe care o doriti si sa vedeti cum o sa ajungeti sa creati modele interesante pe fata printeselor Disney.

O sa puteti sa desenati cu diferite culori modele cu flori, cu schelete dar si cu modele interesante, astfel o sa ajungeti sa ajutati fiecare printesa Disney sa arate cat mai bine si o sa puteti sa le gasiti printeselor diferite coafuri dragute si haine dintre cele mai moderne si cele mai interesante. Distractie placuta!

 

Printesa Trend cu Picturi pe Fata

Cum se joaca Printesa Trend cu Picturi pe Fata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.