Printesa Impostoare de Valentines Day

📅09.02.2020, jucat de: 812 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Impostoare de Valentines Day?

Cel mai nou joc Frozen apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. Printesa Elsa din Frozen vine din nou aici pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare de imbracat de Valentines Day, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa o ajutati pe Elsa sa fie una dintre cele mai dragute printese Disney.

Voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Elsa sa arate cat mai bine de Valentines Day, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, printesa voastra preferata o sa fie una dintre cele mai dragute. O sa vedeti ca la inceput, printesa Elsa are unul dintre cele mai urate tenuri de la inceput, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru a fi din nou frumoasa.

In acest joc pentru fete, printesa Elsa are nevoie de ingrijiri medicale dar si tratamente faciale pe care sa le foloseasca sa scape de toate cosurile si iritatiile de pe fata. Odata ce gasiti cremele potrivite pentru Elsa, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa folositi mouse-ul si sa ajungeti ca in acest joc pentru fete, o sa o ungeti pe fata pentru a scapa de toate problemele.

Chiar daca nu este usor, trebuie sa ii faceti o schimbare totala de look, astfel ca trebuie sa gasiti unele dintre cele mai dragute machiaje, coafuri, haine dar si accesorii pe cae sa le poarte de Valentines Day si va avea noi prieteni cu care sa se distreze. Elsa este pregatita sa isi gaseasca iubit de Valentines Day, iar voi o sa gasiti multe alte jocuri 2020 cu Regatul de Gheata pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Printesa Impostoare de Valentines Day

Cum se joaca Printesa Impostoare de Valentines Day?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.