Bebelusa Taylor Paste Fericit

📅28.07.2020, jucat de: 727 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Taylor Paste Fericit?

Cel mai nou joc online de fete cu bebelus Taylor apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii ne dorim sa va distrati alaturi de personajul vostru preferat, care isi doreste sa se distreze de Paste alaturi de alte personaje bebelus de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca astazi, bebelusa Taylor are nevoie de ajutorul vostru, deoarece dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa o ajutati pe Taylor sa se imbrace pentru ziua de Paste, sa isi decoreze oua cu cele mai dragute modele dar si sa isi pregateasca toata casa pentru o cina de Paste.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum personajele principale care sunt bebelusa Taylor alaturi de o prietena de la gradinita, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca folosind mouse-ul, sa ajungeti sa gasiti haine dragute dar si machiaje si accesorii dintre cele mai interesante si cele mai dragute de pe site-ul nostru.

Folosind MOUSE-ul, trebuie sa treceti alaturi de bebelusa Taylor prin fiecare nivel de imbracat, de coafat si de machiat, in care o sa reusiti sa gasiti vestimentatii cat mai dragute si mai interesante, astfel ca trebuie sa vedeti cum o sa gasiti haine de bebelus precum rochite colorate dar si cu modele de Paste extrem de interesante.

Va trebui sa decorati un cos de Paste alaturi de bebelusa Taylor, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa aveti un cos plin cu oua de Paste, iepusari, ciocolata dar si diferite alte decoratii dragute. Distractie placuta!

Bebelusa Taylor Paste Fericit

Cum se joaca Bebelusa Taylor Paste Fericit?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.