Gemene Punk Fashion

📅25.04.2020, jucat de: 812 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gemene Punk Fashion?

Va pregatim in fiecare zi a saptamanii aici pe site-ul nostru unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri, iar astazi, voi dragi copii o sa gasiti jocul Gemene Punk Fashion, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe ambele printese Disney sa arate cat mai bine si sa isi gaseasca primele haine punk pe care sa le poarte.

In acest joc Disney, o sa vedeti ca doua dintre cele mai populare printese vin aici pe site-ul nostru deoarece isi doresc sa isi schimbe stilul vestimentar, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite si sa creati cele mai interesante vestimentatii punk pentru fiecare printesa in parte. Trebuie sa fiti siguri ca o sa le ajutati pe Anna si pe Rapunzel sa arate cat mai bine.

Cele doua printese gemene sunt aici pe site-ul nostru deoarece vor dori sa poarte primele haine punk, iar voi trebuie sa fiti foarte creativi si sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc online. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa folositi mouse-ul, sa alegeti una din printese si sa intrati in dulapul lor pentru a le imbraca.

Hainele punk fac parte dintr-un stil fashion foarte explicit, astfel ca o sa vedeti cum fiecare dintre cele doua printese Disney trebuie sa gaseasca bocanci punk, rochii punk, coafuri punk, accesorii punk is chiar si machiaje punk pe care sa le poarte.

Pentru a fi siguri ca tot ce faceti va face parte din stilul punk, o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare de imbracat, in care trebuie sa gasiti o gramada de rochi lungi, negre, machiaje cu mult negru, coafuri de culoare inchisa accesorii aurii sau de argint si o gramada de alte accesorii cu scheleti, cranii si alte obiecte care sa faca parte din stilul punk. Distractie placuta!

 

Gemene Punk Fashion

Cum se joaca Gemene Punk Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.