Spirit Riding Free de Memorie

📅18.09.2020, jucat de: 1737 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spirit Riding Free de Memorie?

Ne bucuram sa va revedem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde am adus pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii cu Spirit Riding Free, iar astazi aveti ocazia sa vedeti cum am pregatit o super provocare de memorie in care o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri.

Acesta este un nou joc de memorie, in care am pregatit o gramada de imagini interesante cu personajele Spirit Riding Free, un joc in care o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa imperecheati fiecare imagine din cat mai putine incercari, iar voi o sa aveti cel mai mare punctaj si o sa deschideti nivel dupa nivel.

O sa vedeti ca cele trei personaje principale din Spirit Riding Free vor fi alaturi de caii lor prezenti in aceasta noua provocare de memorie, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajungeti foarte departe si sa fiti siguri ca o sa puteti sa intoarceti piesele de memorie potrivite, astfel o sa faceti imperecherile potrivite din cat mai putine incercari.

Trebuie sa aveti un punctaj cat mai mare, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul jocului, veti ajunge sa ii ajutati pe fiecare cal sau personaj din Spirit Riding Free sa treaca la urmatorul nivel in cel mai scurt timp, deoarece fiecare nivel va fi cronometrat.

O sa vedeti ca fiecare imagine din spatele pieselor de memorie vor fi unice, iar voi veti gasi o gramada de jocuri 2020 cu personajele voastre preferate si chiar si cu Spirit Riding Free de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Spirit Riding Free de Memorie

Cum se joaca Spirit Riding Free de Memorie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.