Minesweeper 3D

📅21.07.2020, jucat de: 1294 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Minesweeper 3D?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru, unde astazi va asteptam alaturi de jocul Minesweeper 3D, in care dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa aveti ocazia sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc 3D de indemanare si de logica, in care dragi copii trebuie sa aveti insa si foarte mult noroc. Acesta este un nou joc precum Minesweeper clasic pe care il aveti pe calculator! Voi dragi prieteni trebuie sa folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa gasiti fiecare bomba de pe plansa.

O sa aveti in fata voastra o plansa 3D, in care vor fi bombe ascunse, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa terminati de descoperit intreaga plansa cu numere de la 0 la 3 inainte sa explodeze una din bombele de pe plansa de joc.

Suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc pentru copii, iar voi o sa acumulati o gramada de puncte, iar noi dragi prieteni vom continua sa aducem astfel de jocuri 2020 pentru copii in care sa fiti foarte atenti si sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Distractie placuta!

Minesweeper 3D

Cum se joaca Minesweeper 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.