Copiii Coloreaza cu Ben 10

📅20.07.2020, jucat de: 2555 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Copiii Coloreaza cu Ben 10?

Copiii Coloreaza cu Ben 10 este cel mai nou joc pentru copii pe care dragi copii o sa vedeti ca l-am postat astazi, iar toti admiratorii lui Ben 10 vor vedea o gramada de imagini noi de colorat pe care le puteti incerca doar in acest joc online, iar voi o sa folositi o gramada de culori pentru fiecare imagine in parte.

Trebuie sa creati o gramada de imagini unice alaturi de Ben 10 de pe Cartoon Network, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa incepeti sa selectati fiecare imagine pe care o doriti, iar in acest joc 2020 o sa ajungeti sa folositi mouse-ul si sa fiti siguri ca o sa le terminati pe fiecare de colorat.

Ben 10 doreste sa fiti foarte creativi, astfel ca in fiecare imagine, o sa vedeti cum Ben 10 a adus sase imagini diferite, in care trebuie sa folositi mouse-ul, sa selectati diferite culori si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa colorat fiecare parte a imaginii pentru a-l multumi pe Ben 10.

Supereroul de pe Cartoon Network are doua imagini cu el ca si adolescent, doua imagini cu el transformat in extraterestri din Omnitrix si o poza cu verisoara sa, Gwen. Fiecare imagine trebuie sa fie unica, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Copiii Coloreaza cu Ben 10

Cum se joaca Copiii Coloreaza cu Ben 10?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.