Bodybuilder Clubul de Wrestling

📅19.07.2020, jucat de: 897 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bodybuilder Clubul de Wrestling?

Un nou joc 3D de baieti si de lupte este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar acesta este jocul Bodybuilder Clubul de Wrestling, un joc pentru copii in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune incercand sa deveniti cei mai buni lupatotri de Wrestling de pe site-ul nostru.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte bine pregatiti, deoarece este un nou joc 3D de lupte si de actiune, in care o sa fiti intr-un simulator si trebuie sa va invingeti fiecare inamic. Jocul incepe cu voi alegandu-va un luptator 3D de wrestling, si sa incepeti sa ajungeti cat mai aproape de ring.

Odata ce jocul se incarca, o sa fiti in ring impreuna cu adversarii vostrii, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ii invingeti. Trebuie sa folositi tastele SAGETI sa va miscati prin ring, dupa care o sa vedeti ca Z, X C sunt tastele care vor controla atacul si apararea personajului vostru 3D.

In fiecare lupta wrestling din ring, o sa vedeti ca trebuie sa invingeti in 3 runde diferite. Fiecare runda va tine pana in momentul in care voi sau adversarii vostri veti ramane fara viata, lucru care o sa va aduca un punct sau o sa va faca sa pierdeti un punct. Fiti rapizi si bine pregatiti, deoarece atat voi cat si adversarii vostri vor putea sa loveasca cu pumnul si cu piciorul, si veti avea o lovitura speciala in momentul in care adversarul este la podea.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa fiti cei mai buni luptatori de wrestling in acest joc 3D de baieti. Distractie placuta!

 

Bodybuilder Clubul de Wrestling

Cum se joaca Bodybuilder Clubul de Wrestling?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele Z, X, C.