Eroul Slalom

📅07.10.2020, jucat de: 452 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eroul Slalom?

Unele dintre celem ai dragute jocuri 2020 apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi am adus jocul Eoul Slalom, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti astfel incat sa acumuleze cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de sport, in care o sa mergeti la schi alaturi de unul dintre cei doi eroi pe schiuri pe care noi ii avem ca avatar in acest joc online.

Veti avea in fata voastra doi schiori, un baiat si o fata, care vor fi imbracati in costume de schi rosu si alb. Fiecare dintre cei doi schiori vor avea atributii diferite precum viteza, agilitate, boost sau curbe, iar voi trebuie sa fit isiguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt.

Pentru a fi cei mai buni schiori si sa deveniti Eroul Slalom, voi dragi copii trebuie sa va alegeti avatarul si sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa ajungeti sa prindeti o viteza cat mai mare si sa fiti siguri ca folosind tastele SAGETI de pe tastatura, o sa reusiti sa luati fiecare curba perfect.

Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa deveniti cei mai buni schori si o sa vedeti cat de multe alte jocuri de sport si jocuri pentru copii de baieti vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in viitorul apropiat. Distractie placuta!

 

Eroul Slalom

Cum se joaca Eroul Slalom?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.