Frenzy Chicken Shooter 3D

📅15.07.2020, jucat de: 902 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Frenzy Chicken Shooter 3D?

Cele mai multe jocuri 3D de baieti apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni va asteptam alaturi de o noua provocare 3D cu impuscaturi, in care trebuie sa aratati ca sunteti cei mai buni vanatori de rate de pe site-ul nostru.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca am pregatit o gramada de nivele interesante, in care o sa fiti la diferite ferme 3D, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va folositi arma de vanatoare si sa vedeti cum puteti sa impuscati cat mai multe animale de la ferma, insa tintele voastre vor fi specifice in fiecare nivel.

O sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul, pentru a va controla arma 3D, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece fiecare rata 3D pe care trebuie sa o impuscati va fi in diferite locuri si pentru a face jocul din ce in ce mai greu, o sa vedeti ca ele se vor si misca, astfel ca va fi greu sa tineti tinta pe ele constant si sa vedeti cum le puteti impusca de fiecare data cand vor aparea pe ecran.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii si jocuri 3D de baieti cu impuscaturi vor continua sa apara aici pe site-ul nostru.
Pentru a avea un punctaj cat mai mare, trebuie sa impuscati doar ratele 3D din joc, deoarece la ferma unde o sa vanati, vor fi o gramada de alte animale 3D, pe care trebuie sa le evitati si sa vedeti cum puteti sa aveti un punctaj cat mai mare si o sa deveniti cei mai buni vanatori de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Frenzy Chicken Shooter 3D

Cum se joaca Frenzy Chicken Shooter 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.