Spongebob Impusca Zombie

📅28.06.2020, jucat de: 1262 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Impusca Zombie?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, astazi, am adus pentru voi un nou joc 2020 cu Spongebob de baieti, in care o sa vedeti ca trebuie sa acumulati cat mai multe puncte intr-o provocare de tras cu arcul si cu sageti ascutite.

Spongebob este din nou personajul principal in acest joc 2020 Nickelodeon, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati  cat mai multe puncte in ficare nivel al acestui joc online cu impuscaturi in care sa va distrati alaturi de personajul vostru preferat.

O sa vedeti cum in acest joc de baieti, voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, o sa aveti o tinta foarte buna, ceea ce inseamna ca trebuie sa aveti o precizie foarte mare, astfel incat de fiecare data cand trageti cu arcul, sa va loviti tinta.

In fata voastra, o sa aveti un zombie, iar acesta va avea pe cap un mar, iar voi dragi copii trebuie sa impuscati acel mar de fiecare data pentru a reusi sa terminati si sa treceti la nivelul urmator si sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa il ajutati pe Spongebob sa distruga cat mai multi zombie, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa il faceti pe Spongebob sa aiba o tinta din ce in ce mai buna si o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta1

Spongebob Impusca Zombie

Cum se joaca Spongebob Impusca Zombie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.