Design de Bluze

📅13.07.2020, jucat de: 894 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Design de Bluze ?

O sa va intalniti astazi dragi copii alaturi de patru printese dragute, care au nevoie de ajutorul vostru sa se imbrace cu unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne printese Disney, care astazi au venit pe site-ul nostru sa arate cat mai bine si sa aiba hainele fashion care sunt in trend in 2020.

Printesele Disney alaturi de care o sa va intalniti alaturi de Anna din Regatul de Gheata, Moana, Elsa din Regatul de Gheata si Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita, care astazi isi doresc sa arate cat mai bine, iar voi va trebuie sa fiti foarte creativi si sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa gasiti o gramada de machiaje noi, haine fashion dar si accesorii si coafuri pe care printesele sa le poarte.

Odata ce incepeti, o sa vedeti ca sunteti designeri in acest joc pentru fete, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati vestimentatii noi, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul acestui joc de fete, o sa reusiti sa le ajutati pe Aurora, Moana, Elsa si Anna sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum o sa creati aceste vestimentatii si haine noi atat pe telefon cat si pe tableta.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in fiecare pozitie, printesele Disney au nevoie de cele mai dragute haine precum bluze fashion dar si o gramada de fuste sau rochiii interesante si dragute. O sa gasiti o gramada de accesorii precum genti micute si fashion dar si cercei, bratari sau coliere pe care sa le poarte si o sa vedeti cum le veti face sa se asorteze si sa fie extrem de dragute aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Design de Bluze

Cum se joaca Design de Bluze ?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.