Belle la Munca

📅12.04.2021, jucat de: 630 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Belle la Munca?

Este deja foarte distractiv sa te joci jocuri de machiat si imbracat, dar experienta asta devine si mai frumoasa cand o faci cu printese de la Disney pe care le adori foarte mult, dupa cum vei avea sansa sa o faci chiar acum cu jocul intitulat Belle la Munca.

Belle s-a saturat sa stea in castel cu printul sau si sa nu faca nimic, asa ca vrea un joc, si tu o vei ajuta sa isi aleaga. Poate fi astronaut, bucatareasa, doctorita, pompier, politista, om de afaceri, pilot la Nascar, sau chiar soldat, si tu ii vei alege costumul dar si accesoriile care se potrivesc cu acesta.

Totusi, inainte de a imbraca printesa va trebui sa ai grija la un alt aspect, si anume machiajul sau, si tu il vei face folosindu-te de cosmetice precum ruj, farduri, sau pudre, alegand si freza ei din acelasi nivel al jocului.

Nu este joc mai simplu si mai distractiv pentru fete pe care sa il poti juca chiar acum gratis pe site-ul nostru, deci incepe chiar acum, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri noi ti-am oferit astazi aici gratuit!

Belle la Munca

Cum se joaca Belle la Munca?

Folositi mouse-ul.