Dino Run Adventure

📅11.07.2020, jucat de: 804 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dino Run Adventure?

Va pregatim dragi copii o gramada de mici joculete de aventura aici pe site-ul nostru, iar astazi, o sa gasiti jocul Dino Run Adventure gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, iar voi o sa vedeti ca personajul vostru principal este un mic cameleon.

In acest joc online de baieti, voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul pentru a-l ajuta pe micutul cameleon sa reuseasca sa gaseasca o gramada de puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe.

Nu va fi usor deloc, deoarece o sa vedeti ca trebuie sa ajungeti cat mai departe alaturi de acest cameleon. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum pana la finalul jocului, alaturi de acest cameleon sa colectati cat mai multe pulpe de pui din drumul vostru.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte si sa ajungeti cat mai departe.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa sariti de pe o platforma pe alta pentru a ajunge cat mai departe. Din can din cand, o sa intalniti un stegulet rosu, care este un checkpoint sau punct de control, iar daca veti cadea de pe platforme o sa fiti adusi inapoi la ultimul stegulet gasit. Distractie placuta!

Dino Run Adventure

Cum se joaca Dino Run Adventure?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.