Stickman Rusher

📅 20.02.2021, jucat de: 21 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Stickman Rusher

E bine stiut deja ca jocurile cu stickman, sau oameni bat, sunt unele dintre cele mai popular de pe internet, mai ales cand sunt de o calitate extraordinara precum jocul Stickman Rusher, joc de actiune si aventura pentru mobil pe care il vei putea juca gratuit pe site-ul nostru chiar acum, unde suntem siguri ca te vei distra pe cinste!

Jocul este unul endless, fara limita, ceea ce inseamna ca poti sa parcurgi o distanta foarte mare cu razboinicul tau, atata timp cat supravietuiesti si distrugi toti inamicii pe care ii intalnesti, dar si ai grija sa nu cazi in capcane sau se te lovesti de obstacolele de pe traseul pe care vei fugi.

Te vei misca si sari folosind tastele sageti, si daca vrei sa ataci vei apasa pe bara de spatiu. Colecteaza cat mai multe cristale de pe traseu, caci le poti folosi pe urma in magazin, unde poti sa cumperi sabii si tot felul de arme, facand personajul tau stickman sa fie mai puternic.

Trebuie sa iti evoluezi personajul, pentru ca vei intalni tot felul de bosi la sfarsitul traseelor, si ai nevoie de toata puterea posibila ca sa ii infrangi. Mult succes iti dorim la toate astea, si te invitam sa ramai alaturi de noi, ca sa nu ratezi vreunul dintre jocurile foarte tari pe care le avem pregatite pentru tine!

Stickman Rusher

Cum se joaca Stickman Rusher?

Folositi sagetile, bara de spatiu.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!