Printesa Organizator de Nunti Bollywood

📅11.07.2020, jucat de: 865 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Organizator de Nunti Bollywood?

Astazi dragi copii o sa va distrati de minune aici pe site-ul nostru, deoarece aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta.

In acest joc Disney numit Printesa Organizator de Nunti Bollywood, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de printesa Jasmine din povestea lui Aladdin, Rapunzle si Anna din Frozen. Jasmine este printesa care astazi urmeaza sa se casatoreasca, iar prietenele ei vor fi domnisoare de onoare si o vor ajuta sa isi organizeze nunta.

Acesta este un nou joc pentru fete cu nunti Disney, in care Jasmine va dori sa aiba o nunta specifica Bollywood, deoarece printesa este din India, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul si sa fiti foarte creativi pentru a reusi ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa gasiti rochii de nunta, accesorii de nunta dar si machiaje de nunta Bollywood pe care Jasmine si domnisoarele ei de onoare sa le poarte.

Nu va fi usor deloc, insa dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa gasiti o rochie de nunta exceptionala si doua rochii de domnisoare de onoare foarte colorate.

Machiajele si accesoriile sunt foarte importante intr-o nunta Bollywood, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti modele care sa se asorteze si care o vor face pe Jasmine una dintre cele mai dragute mirese Disney de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Printesa Organizator de Nunti Bollywood

Cum se joaca Printesa Organizator de Nunti Bollywood?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.