Printese Fashioniste Zile de Primavara

📅19.02.2020, jucat de: 710 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Fashioniste Zile de Primavara?

Printese Fafashioniste Zile de Primavara este noul nostru joc pentru fete in care printesele Disney pe care le iubiti vor fi personajele principale, iar astazi, ele isi doresc sa fie pregatite pentru unele dintre cele mai calduroase zile de primavara.

Fiecare fata de pe site-ul nostru vrea sa fie o fashionista veritabila, iar astazi o sa vedeti cum am adus pentru voi unul dintre cele mai dragute provocari de imbracat si de machiat.

Astazi, voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa vedeti ca Cenusareasa, Moana, Aurora si Alba ca Zapada sunt personajele principale, iar ele vor dori sa fie cele mai dragute printese Disney in aceasta primavara, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare printesa.

Primavara este un adevarat privilegiu pentru orice fata de pe site-ul nostru sa isi schimbe stilul vestimentar, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum folosind mouse-ul, in acest joc de fete, va trebui sa gasiti haine de primavara precum camasi, fuste, fustite, rochii, tricouri dar si bluzite scurte, pe care printesele Disney sa le poarte.

Fiecare haine trebuie sa aiba imprimeuri cu flori, culori deschise dar si sa fie mai subtiri decat hainele de iarna, astfel vestimentatiile voastre sunt potrivite pentru primavara. Machiaje trebuie si ele sa fie diferite, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi culori cat mai deschise.

Coafurile vor fi la fel si ele schimbate, iar voi o sa vedeti ca primavara se poarta parul desfacut sau in codite mici si cocuri largi. Distractie placuta!

 

Printese Fashioniste Zile de Primavara

Cum se joaca Printese Fashioniste Zile de Primavara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.