Surori Nunta de Vis

📅16.05.2020, jucat de: 1033 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surori Nunta de Vis?

Ne pregatim de o noua nunta aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni o sa va distrati de minune, deoarece personajele principale sunt Rapunzel si Barbie, care isi doresc sa fie cele mai moderne si cele mai dragute nunti de pe site-ul nostru si o sa vedeti ca printesele si papusile de pe site-ul nostru vor dori sa aiba cele mai moderne vestimentatii.

Trebuie sa fiti foarte creativi pe toata durata acestui joc, deoarece este o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat cu mirese, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa alegeti vestimentatiile de nunta potrivite atat pentru Rapunzel cat si pentru Barbie aici pe site-ul nostru.

Cele doua personaje sunt foarte dragute si moderne, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti o gramada de rochii de mireasa in acest joc, dar si machiaje care sa le ajute pe Barbie si pe Rapunzel sa fie cele mai dragute mirese de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite.

Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum printesele si papusile de pe site-ul nostru vor veni la aceasta nunta a surorilor Barbie si Rapunzel, iar voi o s vedeti cum noi jocuri pentru fete pe care voi le puteti juca atat pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Surori Nunta de Vis

Cum se joaca Surori Nunta de Vis?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.