Fashion de Zane Moderne Mici

📅25.02.2020, jucat de: 774 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fashion de Zane Moderne Mici?

Elsa si Anna se intorc astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii ne dorim sa va distrati de minune, deoarece apare un nou joc 2020 cu printese Disney. Astazi, am pregatit pentru voi jocul Fashion de Zane Moderne Mici, un joc in care cele doua surori Frozen vor fi personajele principale.

In acest joc online pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe Elsa si Anna sa arate precum doua zane dragute. O sa vedeti ca ambele printese Disney sunt fete bebelus in acest joc online, iar voi trebuie sa le ajutati sa fie cat mai moderne. Primele zane moderne vor fi chiar aici pe site-ul nostru odata ce incepeti sa le ajutati sa isi gaseasca haine, machiaje si accesorii.

Elsa si Anna sunt pregatite sa isi schimbe stilul vestimentar si sa arate din ce in ce mai tare ca doua printese zane, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum o sa va folositi mouse-ul si sa cautati rochii de zana, machiaje de zana dar si accesorii de zana.

La inceputul astui joc de imbracat, de machiat si de coafat, o sa vedeti ca bebelusa Anna si bebelusa Elsa vor arata ca doua printese Disney obisnuite, insa odata ce inaintati in joc, o sa vedeti ca trebuie sa le schimbati hainele cu adevarate rochite de zana din culori cat mai vii si cat mai interesante. Coafurile celor doua printese Disney la fel trebuie sa fie schimbate, trebuie sa le puneti urechi de zana, care sunt putin mai ascutite si o sa vedeti cum cele doua surori pot arata tot mai tare ca doua zane dragute. Distractie placuta!

 

Fashion de Zane Moderne Mici

Cum se joaca Fashion de Zane Moderne Mici?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.