Printese Show Snap Fashion pe Strada

📅12.05.2020, jucat de: 1009 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Show Snap Fashion pe Strada?

Trei printese Disney vin astazi aici pe site-ul nostru alaturi de jocul Printese Show Snap Fashion pe Strada, in care suntem siguri ca o sa va distrati si o sa va intalniti alaturi de trei dintre personajele voastre preferate din povestile cu printese din lumea Disney, pe care trebuie sa le ajutati sa fie cat mai bine imbracate.

Aceste trei printese Disney isi doresc sa arate cat mai bine in momentul in care au un show fashion chiar si pe Snapchat, astfel ca astazi dragi copii ele vor avea nevoie de ajutorul vostru si trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe Mica Sirena - Ariel si surorile Frozen - Anna si Elsa sa isi pregateasca o gramada de outfituri pentru aceste show de moda.

Voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de creativi, deoarece o sa vedeti cum printesele Disney din acest joc vor fi pretentioase si vor dori ca fiecare sa poarte un stil diferit de haine pentru prezentarea de moda de pe strada, astfel ca va trebui ca pentru Ariel, sa gasiti vestimentatii cat mai interesante, pentru Elsa o gramada de haine elegante iar pentru Anna, haine de adolescenti care sunt la moda in acest moment.

Trebuie sa folositi mouse-ul sa va jucati acest joc online de imbracat, de fete si de coafat, astfel incat printesele Disney sa fie pregatite pentru acest joc. Veti avea o gramada de haine pregatite din care sa alegeti, sa gasiti o gramada de rochii elegante, fuste de piele, geci de piele, rochii, fuste scurte, tricouri dar si bluze interesante pe care cele trei printese Disney sa le poarte.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum fiecare dintre Ariel, Elsa si Anna se vor intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de o gramada de alte jocuri pentru fete si jocuri cu show-uri de moda pe care sa le pregatiti impreuna. Distractie placuta!

 

Printese Show Snap Fashion pe Strada

Cum se joaca Printese Show Snap Fashion pe Strada?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.