Influencer Show Fashion Nebun

📅26.05.2020, jucat de: 712 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Influencer Show Fashion Nebun?

Aici pe site-ul nostru, printesa Elsa din Frozen 2 este din ce in ce mai populara, astfel ca jocurile cu Regatul de Gheata precum noul joc Influencer Show Fashion Nebun poate sa devina preferatul vostru in cel mai scurt timp.

Acesta va fi un nou joc fashion, in  care o sa vedeti ca printesa Elsa din Frozen 2 este personajul principal si doreste sa aiba unul dintre cele mai nebune si cele mai interesante show-uri fashion de pe site-ul nostru. Ca si un influencer vestimentar, voi dragi copii trebuie sa o ajutati pe Elsa sa isi pregateasca fiecare vestimentaie fashion in parte cu care sa defileze pe podiumul de moda.

Trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa reusiti sa alegeti rochii, fuste, pantaloni, machiaje, coafuri si accesorii speciale pentru fiecare show de moda in parte, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa gasiti unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute vestimentatii excentrice pe care printesa Elsa ca si influencer sa le poarte in acest nou show de moda.

Ca un adevarat model, printesa Elsa o sa aiba nevoie de doua sau trei vestimentatii diferite pe care sa le defileze pe podiumul de moda, astfel ca trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa reusiti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii diferite pe care sa le asortati. O rochie eleganta, cu ochelari de soare, o palarie si cu manusi elegante poate sa fie una dintre optiunile fashion pe care sa le alegeti pentru Elsa.

O a doua vestimentatie poate sa fie extrem de colorata, deoarece trend-ul fashion 2020 duce inspre multe culori intr-un loc mic pe haine, astfel ca puteti sa gasiti o pereche de pantaloni colorati, o bluza cu puf si o coafura chic pe care printesa Elsa sa o poarte in acest nou show de moda de pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Influencer Show Fashion Nebun

Cum se joaca Influencer Show Fashion Nebun?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.