Printese Paste Fericit

📅01.04.2021, jucat de: 786 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Paste Fericit?

Elsa, Anna, si Ariel sunt trei printese de la Disney are in fiecare an asteapta cu nerabdare sa vina primavara si sarbatoarea Pastelui, lucru care este adevarat si anul acesta, caci altfel nu am avea sa va oferim un nou joc si foarte distractiv aici precum Printese Paste Fericit.

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, printesele vor sa arate cat se poate de bine de aceasta sarbatoare, motiv pentru care tu le vei ajuta, in primul rand prin a le face machiajul. Foloseste farduri, ruj, dar schimba-le si culoarea ochilor din acelasi nivel daca iti doresti.

Treci apoi mai departe la etapa de imbracat, unde vei putea alege o tinuta, o freza, si apoi vei rasfoi diferitele accesorii precum posete, cercei, lantisoare, dar si ochelari, care suntem siguri ca vor face tinuta si mai frumoasa.

Pentru fiecare printesa vei avea si un al treilea nivel, unde le vei ajuta sa isi decoreze o farfurie speciala de Paste, unde vei putea alege forma desertului din mijlocul ei, si apoi o vei decora cu diferite modele si culori.

Cam asta trebuia sa stii despre joc, asa ca nu mai sta pe ganduri, da-i bataie si distreaza-te cu el chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci pe site-ul nostru poti gasi cele mai tari jocuri de fete, deci continua sa te joci!

Printese Paste Fericit

Cum se joaca Printese Paste Fericit?

Folositi mouse-ul.