Printese Rebele Schimbare de Frumusete

📅26.01.2020, jucat de: 602 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Rebele Schimbare de Frumusete?

Mereu pregatim pentru voi dragi copii aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete pe care le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru. Astazi, o sa vedeti ca am adus jocul Printese Rebele Schimbare de Frumusete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc Disney, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc pentru fete, in care o sa va intalniti alaturi de Merida din Neinfricata dar si cu Tiana din Printesa si Broscoiul, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa arate cat mai bine la scoala, unde cele doua printese sunt rebele si nu sunt parte a grupului de printese fashion.

Astazi, voi dragi copii o sa vedeti cum Tiana si Merida vor avea nevoie de ajutorul fetelor de pe site-ul nostru, astfel incat sa arate cat mai bine si sa vedeti cum in cel mai scurt timp sa le faceti o schimbare de loog celor doua bune prietene din liceu. Merida si Tiana vor avea nevoie sa isi schimbe hainele si infatisarea, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece jocul va fi unul de imbracat, de machiat si de coafat, iar folosind mouse-ul, trebuie sa gasiti culori, machiaje, coafuri, accesorii dar si haine pe care Merida si Tiana sa le poarte.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii o sa vedeti cum ambele printese Disney vor incepe sa arate din ce in ce mai bine. Pentru ca sunt doar la liceu, voi dragi copii o sa vedeti ca Tiana si Merida isi doresc sa fie acceptate in grupul printeselor fashion, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca ambele printese vor avea nevoie sa isi gaseasca haine fashion precum rochii, bluze, pantofi, cizme dar si accesorii, cercei, machiaje si coafuri dintre cele mai dragute si cele mai moderne.

Tiana si Merida vor incepe sa fie acceptate alaturi de restul printeselor Disney de pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca diferite alte jocuri pe telefon si jocuri pe tableta vor continua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Printese Rebele Schimbare de Frumusete

Cum se joaca Printese Rebele Schimbare de Frumusete?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.