Maimuta Paianjen pe Pereti

📅02.07.2020, jucat de: 610 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Maimuta Paianjen pe Pereti?

Un nou joc online Spiderman apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti cum alaturi de supereroul vostru preferat, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa ajungeti cat mai departe in noua sa misiune.

In acest joc de baieti, Spiderman a suferit o noua mutatie genetica, astfel ca a fost transformat intr-o maimuta Spiderman, care trebuie sa ajunget sa isi infrante toti inamicii iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe in aceasta aventura.

Pentru ca are puteri noi, supereroul va arata diferit, astfel ca in acest joc, o sa vedeti o maimuta albastra, pe care o sa o controlati apasand click stanga pe MOUSE. Maimuta voastra va alerga pe peretii laterali al cladirilor, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa sariti de pe o parte in alta a ecranului, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa evitati fiecare platforma, care in momentul in care va veti lovi de ea, jocul va fi terminat.

Va trebui sa fiti rapizi si foarte atenti, iar voi o sa vedeti cum diferite alte provocari alaturi de supereroi si de Spiderman vor fi gata sa apara pe site-ul nostru, iar voi o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Distractie placuta!

 

Maimuta Paianjen pe Pereti

Cum se joaca Maimuta Paianjen pe Pereti?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.