Simulator de Taxi in Oras 2

📅30.06.2020, jucat de: 1550 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator de Taxi in Oras 2?

Tuturor baietilor de pe site-ul nostru le place sa conduca masini 3D, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit un nou joc simulator de taxi, in care o sa fiti soferi profesionisti de taxi, iar voi dragi copii trebuie sa aratati ca sunteti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc 3D simulator pentru copii, in care am pregatit diferite tipuri de masini 3D care vor arata la fel ca un taxi adevarat. Aceste masini 3D vor fi vopsite in galben, vor avea dungile cu patratele alb si negru dar si semnul de taxi de deasupra masinii, care este luminat in momentul in care taxiul este liber pentru a lua comenzi noi.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastatura sa ajungeti sa conduceti aceste taxiuri 3D cat mai bine si sa tineti controlul masinii pe toata durata acestui joc. O sa aveti o harta micuta in ecran, pe care voi dragi copii trebuie sa o urmati astfel incat sa va duceti pasagerii la locatie.

In momentul in care preluati un client, trebuie sa apasati pe acceleratie si sa porniti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa ajungeti la destinatia dorita de pasagerul din taxi. Trebuie sa fiti insa foarte atenti si bine pregatiti, deoarece traficul este unul foarte mare in acest joc simulator 3D, iar voi trebuie sa depasiti masinile, motocicletele si autobuzele din trafic fara sa faceti accident. Distractie placuta!

 

Simulator de Taxi in Oras 2

Cum se joaca Simulator de Taxi in Oras 2?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.