Tom si Jerry Turn de Cascaval

📅25.06.2020, jucat de: 1003 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Turn de Cascaval?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa vedeti care sunt cele mai interesante provocari alaturi de personaje animale si umane. Astazi, o sa gasiti jocul Tom si Jerry Turn de Cascaval, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti pentru a avea cel mai mare punctaj.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele Boomerang au venit aici pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare extrem de interesanta, un joc de indemanare pentru copii si de logica, in care Tom si Jerry au pregatit pentru voi o provocare similara jocului numit Jenga, care de obicei se joaca cu mici piese de lemn.

O sa aveti in fata voastra un turn creat din diferite tipuri de branza pentru Tom si Jerry, iar voi dragi copii o sa vedeti cum folosint mouse-ul, o sa reusiti sa trageti de fiecare bucatica de branza din structura acestui turn, astfel o sa reusiti sa il cresteti din ce in ce mai tare si sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii o sa fie gata sa le jucati gratuit.
In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti cum Tom si Jerry o sa ia fiecare piesa facuta din branza din interiorul turnului, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum o sa creati un turn de cascaval din ce in ce mai tare.

Fiecare piesa pe care o luati din turn, trebuie amplasata deasupra lui, astfel turnul va creste, insa daca luati o piesa de sustinere a structurii, o sa aveti un turn aproape de cadere si jocul se va termina daca pana la finalul acestui joc sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp o sa reusiti sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj alaturi de Tom si Jerry. Distractie placuta!

Tom si Jerry Turn de Cascaval

Cum se joaca Tom si Jerry Turn de Cascaval?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.