Boomerang All Star Cursa cu Colac de Salvare

📅14.06.2020, jucat de: 1173 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Boomerang All Star Cursa cu Colac de Salvare?

Suntem siguri ca o sa va distrati astazi aici pe site-ul nostru, unde incercam sa aducem cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le jucati alaturi de personajele Boomerang, iar voi trebuie sa castigati cat mai multe curse pe apa cu diferite colace de plastic.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece o sa va intalniti alaturi de personaje Looney Tunes Ca Bugs Bunny, Daffy Duck, Homer, Tazzmanian Devil sau The Coyote, dar si Tom si Jerry, Scooby Doo si Shaggy, Bunnicula, Familia Happos si Doroty din Vrajitorul din OZ.

O sa va distrati de minune, deoarece odata ce incepe jocul, o sa vedeti ca trebuie sa va alegeti si modelul de colac pe care sa il folositi in cursa pe apa. Trebuie sa folositi tastele SAGETI sa va controlati personajul, iar noi suntem siguri ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte.

O sa vedti cum mergand stanga si dreapta, o sa reusiti sa mergeti alaturi de personajul vostru in interiorul baloanelor de apa, iar voi o sa evitati o gramada de puncte alaturi de toti prietenii vostri si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa castigati aceasta super cursa pe apa cu personaje Boomerang. Distractie placuta!

 

Boomerang All Star Cursa cu Colac de Salvare

Cum se joaca Boomerang All Star Cursa cu Colac de Salvare?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.