Tom si Jerry Urmarirea Continua

📅23.06.2020, jucat de: 1127 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Urmarirea Continua?

In fiecare zi pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii puteti sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate, iar Tom si Jerry sunt doua personaje animale de pe Boomerang sau Cartoon Network, alaturi de care voi o sa reusiti sa va jucati chiar astazi.

Am adus pentru voi jocul online Tom si Jerry Urmarirea Continua, un joc pentru copii extrem de interesant, in care o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni o sa aveti ocazia sa va distrati alaturi de cele doua personaje animale, care isi doresc sa acumulati o gramada de puncte impreuna.

Acesta este un nou joc de aventura, in care soricelul Jerry o sa fie din nou urmarit prin casa de catre motanul Tom, iar voi trebuie sa il ajutati pe Jerry sa reuseasca sa isi colecteze cat mai multa branza sau cascaval din toata casa inainte sa fie prins de catre Tom.

Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece reactiile voastre sunt foarte importante in acest joc online de baieti, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa ajungeti cat mai departe si sa evitati toate obstacolele de in casa. Jerry trebuie sa ocoleasca toate capcanele de soareci, toate mesele, decoratiile si mobila din casa, deoarece daca va loviti de ele, acestea va vor incetini si Tom se va apropia sa va prinda.

O sa vedeti cum in acelasi timp in care trebuie sa evitati orice pericol, trebuie sa colectati cat mai multe bucati de cascaval din casa, lucru care o sa va aduca puncte in plus fata de cele pe care le obtineti daca ramaneti neprinsi de catre Tom o perioada cat mai lunga. Distractie placuta!

 

Tom si Jerry Urmarirea Continua

Cum se joaca Tom si Jerry Urmarirea Continua?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.