Tom si Jerry Cheese Swipe

📅11.04.2020, jucat de: 1676 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Cheese Swipe?

Ne dorim sa va distrati si astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi o sa puteti sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri sa gaseasca cele mai noi jocuri 2020. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul Tom si Jerry Cheese Swipe in care trebuie sa acumulati cat mai multe puncte.

 Acesta este unul dintre cele mai noi jocuri 2020 Boomerang de aventura de pe site-ul nostru, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti tot posibilul sa il ajutati pe Jerry sa castige cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest nou joc de aventura, o sa vedeti cum puteti ca alaturi de Tom si Jerry, o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Jerry sa fuga de Tom care il urmareste. Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa colectati cat mai multe bucati de branza.

In acest joc pentru copii, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa colectati cele trei tipuri de cascaval cazute de pe farfuria omului de la inceput. O sa fie trei tipuri de branza, una rotunda si una triunghiulara.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti cu Tom si Jerry se vor distra de minune, iar voi trebuie sa evitati toate obstacolele care il pot opri pe Jerry si il vor face pe Tom sa il prinda din urma. Distractie placuta!

Tom si Jerry Cheese Swipe

Cum se joaca Tom si Jerry Cheese Swipe?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.