Spongebob Invata Test de Matematica

📅20.06.2020, jucat de: 1482 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Invata Test de Matematica?

Spongebob Invata Test de Matematica este cel mai nou joc online de baieti de pe site-ul nostru, in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si sa invatati o gramada de exercitii de matematica aici pe site-ul nostru.

Personajul principal din acest joc Nickelodeon este Spongebob, care are un test important de matematica, iar el doreste sa obtina o nota cat mai mare, astfel ca alaturi de voi astazi incearca sa invete matematica, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp o sa puteti sa terminati testul.

Matematica nu este neaparat usoara, astfel ca Spongebob are mare nevoie de ajutorul vostru. Trebuie sa folositi mouse-ul astfel incat sa puneti cate un raspuns pentru fiecare intrebare de matematica, insa trebuie sa fie si corecta pentru ca Spongebob sa acumuleze puncte si sa aiba o nota cat mai mare pentru fiecare test de matematica pe care il faceti.

O sa aveti in fata voastra cateva ecuatii de matematica, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte. Trebuie sa cititi ecuatia si sa selectati raspunsul potrivit pentru ca ecuatia sa fie finala si sa dati un raspuns corect alaturi de Spongebob, care va sti din ce in ce mai multe ecuatii matematice la finalul acestui test. Distractie placuta!

Spongebob Invata Test de Matematica

Cum se joaca Spongebob Invata Test de Matematica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.