Spongebob de Colorat

📅08.07.2020, jucat de: 2443 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob de Colorat?

Cele mai noi jocuri Nickelodeon apar chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde personaje precum Spongebob vin alaturi de jocuri de colorat, de indemanare si de creativitate, in care trebuie sa ii ajutati sa isi indeplineasca misiunile.

Astazi, o sa vedeti ca Spongebob de Colorat este noul nostru joc pentru copii, in care o sa vedeti cum puteti sa vedeti opt imagini diferite cu Spongebob, Patrick si cu restul personajelor din desenul animat de pe Nickelodeon, iar voi o sa le puteti colora pe fiecare pe rand folosind doar mouse-ul, sau degetele daca va jucati pe telefon sau pe tableta.

In acest joc online pentru copii, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa selectati fiecare dintre cele opt imagini pentru a le colora. O sa vedeti ca in unele Spongebob este singur  sau alaturi de Patrick, insa in acelasi timp, puteti sa gasiti diferite alte personaje dragute din aceasta poveste.

Spongebob fiind personajul principal va aparea in mai multe, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a lua culorile favorite si pentru a incepe sa colorati fiecare loc din imaginea alb negru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, o sa vedeti ca fiecare imagine cu Spongebob sub apa, calare pe meduza sau alaturi de Patrick poate sa fie una unica.

Trebuie sa fiti creativi, sa luati multe culori precum galben, verde, roz, rosu, albastru sau mov si sa fiti siguri ca o sa puteti sa creati cat mai multe imagini unice alaturi de aceste personaje Nickelodeon si o sa vedeti cum le puteti intalni in viitoarele jocuri cu Spongebob de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Spongebob de Colorat

Cum se joaca Spongebob de Colorat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.