Sofer de Excavator

📅18.06.2020, jucat de: 1126 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sofer de Excavator?

Cele mai interesante jocuri online de baieti cu masini, camioane si tiruri sunt chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte in cel mai nou joc - Sofer de Excavator.

In acest joc online de baieti, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa invatati cum se conduce un excavator, deoarece sistemul in care acesta functioneaza este putin diferit si trebuie sa invatati comenzile pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa ajungeti pana la finalul fiecarui nivel cu excavatorul.

Pentru inceput, trebuie sa porniti motorul, ceea ce o sa faceti reusind sa invartiti cheia in contact sub butonul Start, iar motorul va fi pornit in momentul in care beculetul S este verde. O sa vedeti cat de multe viteze are aceste excavator atat pentru mers in fata cat si pentru mers inapoi, iar voi le puteti activa folosind mouse-ul.

Pentru a misca excavatorul, o sa aveti in partea stanga a ecranului o pedala, care va fi pentru a accelera indiferent de viteza in care sunteti. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti sa va distrati de minune alaturi de prietenii vostri care incearca sa invete cum se conduce un excavator.

Fiecare nivel o sa fie diferit, iar voi trebuie sa le terminati pe fiecare in parte pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si ca o sa terminati acest nou joc online de baieti. Distractie placuta!

 

Sofer de Excavator

Cum se joaca Sofer de Excavator?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.