Sonic RPG 2

📅20.06.2020, jucat de: 1892 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sonic RPG 2?

Doar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni o sa puteti gasi in fiecare zi noi jocuri pentru copii, iar astazi o sa vedeti ca Sonic se intoarce si aduce pentru voi o noua provocare de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti la finalul filmului Sonic X.

In acest joc pentru copii, o sa il ajutati pe Sonic sa isi faca povestea din ce in ce mai cunoscuta, astfel ca trebuei sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa invatati multe lucruri despre micutul vostru personaj principal.

Sonic este un arici albastru care din cauza unei mutatii, o sa vedeti ca este extrem de rapid, iar astazi, filmul Sonic X este pregatit pentru voi in cateva nivele interesante. Intreaga poveste este pregatita pentru voi, iar in acest joc de indemanare, o sa reusiti sa acumulati puncte si sa vedeti cum o sa puteti sa continuati aceasta povestea.

Fiecare runda a jocului Sonic RPG 2 de pe site-ul nostru o sa va aduca o noua fila din povestea Sonic, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa o urmariti in totalitate pentru a intelege viitoarele jocuri de baieti cu Sonic de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Sonic RPG 2

Cum se joaca Sonic RPG 2?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.