Asediu Nesfarsit

📅26.03.2021, jucat de: 892 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Asediu Nesfarsit?

Daca iti plac jocurile in care poti sa iti asumi rolul de rege care trebuie sa isi protejeze regatul de atacurile inamicilor din jur, atunci cu siguranta vei aprecia foarte mult un joc precum Asediu Nesfarsit, un joc de strategie cu razboaie in care in fiecare zi primesti cate o harta noua in care va trebui sa iti protejezi regatul. De cine? Ei bine, de orci!

Val dupa val de orci iti vor ataca regatul, miscandu-se inainte pe traseu pentru a ajunge la zidurile cetatii, tu trebuind sa ii opresti in drum prin a pune diferite arme si sisteme de aparare pe langa carare, care vor trage automat in orci cand se apropie de acestea. Cand infrangi orci, primesti la schimb monede, pe care iti recomandam sa le folosesti pentru a cumpara arme noi si mai puternice.

Trebuie mereu sa iti plasezi arme cat mai bune si mai puternice, caci fiecare val nou de atacatori va fi mai puternic, mai mare, si mai periculos ca cel de dinainte, si daca toate punctele tale de viata sunt eliminate, pierzi razboiul, si regatul tau va fi cucerit de orci.

Noi iti uram mult succes in razboi, sperand ca vei infrange toate valurile de orci, si nu ezita pe urma sa incerci si alte jocuri de strategie online gratuite ale site-ului nostru!

Asediu Nesfarsit

Cum se joaca Asediu Nesfarsit?

Folositi mouse-ul.